17-04-08

Hakendover FUN RUN: een groot SUCCES!

Beste lezers,
Onze Hakendover FUN RUN was een succes geworden!
Dank aan allen die hun steentje bijgedragen hebben en tijd gemaakt hebben om ons te helpen met het bakken van de lekkere pannenkoeken, tombola's te (ver)kopen, hulp en steun tijdens het hele evenement, het drukken van de bonnetjes, de melk voor onze heerlijke pannenkoeken (die in een snel tempo de deur uitgevlogen zijn!), de fanfare, de groep 'The Q', de country-dansers, de presentatoren die ook een schitterend werk geleverd hebben, onze deelnemers,... DANKUWEL!!!
Mede dankzij het mooie weer hebben wij veel inschrijvingen gekregen voor onze Hakendover FUN RUN, die georganiseerd werd naar aanleiding van de verkiezing van 'Het mooiste dorp van Vlaanderen' en die alle gelden aan de 'Vereniging in de Strijd tegen Mucoviscidose' wenst te schenken.  Het was leuk om zoveel mensen in ons dorpje actief te zien deelnemen aan onze activiteit!
Er waren 156 wandelaars en 100 lopers die ingeschreven waren.  Het was leuk dat zoveel groepjes ook gemotiveerd waren en verkleed door de straten liepen:
De boerkes & boerinnekes (met een rood sjaaltje), The Blues (met een hoed), de Plastronnekes (met een das uiteraard), de Vliegenvangers (met een speciaal T-shirt met vliegen erop - TOF!), de Muggenzifters, de Malheurkes, de Voorlaatsten, de échte Joggers, de Bietsboys,...
Graag richt ik een woord van dank aan de leden van de ROBA-club (of de Regio Oost-Brabantse Atletiekclub), de leden van RCT (of Racing Club Tienen), de Pepijnjoggers (of de Landense Joggingclub), Trip Trap Kumtich,.... voor hun talrijke opkomst en deelname aan ons evenement!
De kindjes amuseerden zich kostelijk op het springkasteel dat tegenover onze kerk opgesteld stond.  Het was een reuze-groot springkasteel van zo'n 18m lang en 4,5m breed.  De kindjes lieten om 19u allemaal een mooie ballon in de lucht.  Speciale dank aan 'Handelsstimulans Tienen' voor hun bijdrage!
Tof om zoveel gelukkige gezichtjes te mogen zien! Het was een groot volksfeest geworden waarbij we konden rekenen op veel steun van vrienden, familie, dorpsgenoten, deelnemers,... Wat een hartverwarmend gebaar! MERCI!
Er was een mooi optreden van country-dansers langsheen het parcours en nadien op het binnenpleintje 'Bij Frees'.  Het werkte zo aanstekelijk dat ik mij eventjes met Paul aan een dansje waagde.  Grappig! 
De groep 'The Q' heeft ook knap werk geleverd! Mooi zo, mensen! Dat verdient een grote pluim!
Onze fanfare heeft ook z'n best gedaan om de mensen te motiveren door onderweg een leuk en motiverend melodietje te spelen.
Na afloop van het evenement werden onder de wandelaars en lopers hoofdprijzen verloot.  Dhr Begin, een wandelaar, heeft een ballonvaart gewonnen en Dhr Eddy Lenaerts heeft de prijs waarbij hij een weekendje op de Kasteelhoeve in Landen kan verblijven.
Velen vonden het een mooi parcours en vroegen zelfs of er een herhaling zou volgen.  Zoals Dhr Dewolfs, één van onze presentatoren, nadien formuleerde bestaat er geen mooier compliment.  We zullen het bespreken, maar eerst toch eventjes uitblazen en nagenieten!
Donderdagavond zal de cheque aan leden van de 'Vereniging in de Strijd tegen Mucoviscidose' overhandigd worden in het stadhuis van Tienen.  De juiste opbrengst is nog niet bekend, maar zal wellicht vanavond nog bekend gemaakt worden.
Vanaf 19 april kan u ook nog stemmen voor 'Het mooiste dorp van Vlaanderen' via SMS 3238 : Dorp 5 of via: www.hetmooistedorp.be
Bekijk alvast de website : http://mooistedorphakendover.blogspot.com en www.hakendover.be voor verdere informatie!
Groetjes!
Marleen  Wink

10:38 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

serieus palmares Geij zei preseijs goe beizeg, make. Zou Tiens moeten zijn voor "Gij zijt precies goed bezig, meisje !"
Ik start zondag aan mijn allereerste Marathon !

Gepost door: marc devloo | 17-04-08

De commentaren zijn gesloten.