10-03-08

Hakendover FUN RUN!!!

Hallo iedereen,

Ons groot evenement nadert met grote schreden en wij kijken alvast uit naar jullie massale opkomst om ons te steunen.

Op zat 12 april 2008 houden wij een eerste FUN RUN in ons dorpje te Hakendover.  De start wordt gegeven voor de dorpskerk om 18u en wordt mooi afgesloten om 20u. 

De kinderen van de Vrije Basisschool te Hakendover hebben een tekenwedstrijd gehouden over 'Het Mooiste dorp van Vlaanderen'.  De prijsuitreiking zou na deze Fun Run plaatsvinden. 

Langsheen het parcours zal er voor animatie gezorgd worden en is er voor de kleinste deelnemers ook een groot springkasteel voorzien! Wij proberen aan iedereen te denken, hé!

Loop samen met je vrienden of familieleden de afstand van een marathon en beleef plezier aan het lopen! Het is een verkeersvrij parcours van 1KM door het mooie en rustige dorpje Hakendover in Tienen.  Kom de gemoedelijke sfeer opsnuiven die er bij ons heerst! Samen een marathon lopen = FUN!

Verzin eventueel een ludieke naam voor je groepje (= de klompenlopers) en loop samen (eventueel verkleed met klompen) de afstand van een marathon of 42,195KM.  Een groepje van 6 personen zal dan samen 7 rondjes moeten lopen om deze afstand af te leggen.  Indien je een groepje van 42 personen hebt, hoef je slechts één rondje te lopen! Wie meer wil lopen, mag dat gerust! 

Inschrijven kan via e-mail (zie knop links op deze website) of ter plaatse.  Het bedrag van 1,5 EUR per deelnemer zou de dag zelf betaald mogen worden. 

Na deze loop-, jogging- en wandelactiviteit kan u gerust een pannenkoek komen eten en wat bijpraten met een drankje in één van onze dorpscafés 'De Korenbloem' of 'De Welkom' of bij Frees.  Er zal ook de mogelijkheid geboden worden om deel te nemen aan tombola-prijzen!

Neem gerust eens een kijkje op onze website : http://funrun.events.live.com/

U kan ons uiteraard ook steunen door een financiële bijdrage te storten op rekening 744-0211840-82 met vermelding van:
Naam : vzw Belgische Vereniging voor Strijd tegen Mucoviscidose
Adres : Joseph Borlélaan 12 / 1160 Brussel
Rekeningnummer : 744-0211840-82
Mededeling : NY City Marathon 2008 MAAV/CHVA
Omdat giften fiscaal aftrekbaar zijn, ontvangt u voor elke overschrijving van € 30 of meer per jaar een fiscaal attest dat recht geeft op belastingsvermindering

Het bedrag dat wij ingezameld zouden hebben, zou dienen voor het "Wetenschappelijk Onderzoek" naar deze erfelijke ziekte.  Wij en de Vereniging danken u alvast van harte voor uw bijdrage!

Groetjes en tot binnenkort!

10:45 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.