05-02-08

Wafelverkoop gestart!!!!

Hallo iedereen!

Ondertussen zijn Chris (= een lopersvriendin die eveneens verslaafd is aan het sporten) en ik volledig gestart met de verkoop van wafeltjes en dit om de Vereniging in de Strijd tegen Mucoviscidose te steunen. 

De wafelverkoop vlot bijzonder goed en het doet ons plezier dat zoveel mensen ons willen steunen bij ons project.  Het geld dat wij dit jaar inzamelen zal dienen voor "Wetenschappelijk Onderzoek".

Wij hopen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor deze vereniging en hebben allerlei acties die wij dit jaar op touw zullen zetten voor wij naar New York vertrekken. 

Dit is een extra stimulans voor ons om de Marathon van New York te lopen.  Met plezier zetten wij ons in om een goed doel te steunen.

U kan ons ook steunen door een overschrijving naar rekening 744-0211840-82 met vermelding van "NY City Marathon 2008".  Voor elke overschrijving van 30 EUR of meer per jaar krijgt u een fiscaal attest dat recht geeft op belastingvermindering.  Wij en de vereniging danken u alvast van harte!

Begin april zullen wij trouwens ook een FUN RUN in HAKENDOVER organiseren.  Meer info zal nog volgen! Blijf deze website dus volgen!

Groetjes en tot binnenkort!

17:38 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.