26-12-07

Q Santa-Run en Gaston Roelants 10KM

Hallo iedereen,

Ondertussen heb ik mij voorgenomen om het wat rustiger aan te doen en een marathon eens op te bouwen zoals het hoort, met de nodige voorbereidingen.

Daarom zal mijn eerstvolgende marathon op 02 maart in Barcelona plaatsvinden.  Ik kijk er alvast naar uit om deze met een aantal vrienden te lopen!

Woe 19 dec heb ik, samen met een vriendin, de Q Santa-Run gelopen.  Dit was best wel grappig! Hohoho! 5km door de straten van A'pen lopen kan best wel "fun" zijn, hoor! Onderweg zongen wij dan kerstliedjes en wensten de toeschouwers een 'Vrolijk Kerstfeest' toe.

Ongeveer in de helft kregen wij een glaasje cactus-jenever aangeboden om onze keeltjes te smeren.  Dit was leuk! Wij hadden eigenlijk allebei een rustdag, maar dit was een "alternatieve rustdag" geworden voor ons, hé Tong uitstekend

Zondag 23 dec heb ik deelgenomen aan de 10KM Gaston Roelants en dat was tof! Het parcours is wel vrij zwaar omdat het serieus bergop gaat op bepaalde plaatsen, maar dat maakt het juist leuk en uitdagend.  Mijn beste tijd op de 10KM gelopen in 48min18sec! Ben best wel tevreden met dit resultaat!

Het enige waar ik mij zorgen om maakte is mijn hartslag die piekte tot zelfs 206 en mijn gemiddelde hartslag die op 193 stond.  Aiaiai...! Is dit wel gezond? Zal het eens moeten bespreken met iemand die wat meer over dit soort dingen kent.  Tja, nadien had ik een klein inspanningskuchje omdat ik dus alles gegeven had en heel diep geweest was.  Dit is nu ook alweer voorbij.  Gelukkig maar!

Ik wens jullie een goede gezondheid, veel vreugde en vriendschap toe! Maak er het beste van in 2008! 

Groetjes en mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Marleen

09:50 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.