10-10-07

Marathon van BERLIJN!

Hallo iedereen,

De grote marathon van Berlijn was FANTASTISCH! Het is echt ongelofelijk wat een massa mensen er bij elkaar komen om zo'n marathon te lopen.  Al die toeschouwers die je onderweg (van het begin tem de eindstreep) staan toe te juichen, aan te moedigen en je ahw naar de finish zuigen! GEWELDIG!

Het weer was ook ideaal:  geen regen en geen wind, niet té warm (zoals in Chicago het geval bleek te zijn).

Ik heb mijn persoonlijke tijd niet kunnen verbeteren, maar heb wel volop genoten van deze UNIEKE marathon in Berlijn! Tijd: 03u55min21sec (= derde beste tijd tot op heden PR = 03u50min03sec). 

Het moet doenbaar zijn om deze tijd te verbeteren op langere termijn.

Het was echter gevaarlijk om in zo'n grote massa te lopen: mensen die voor je lopen omdat ze plots de drankbedeling aan de rechterkant zien en waarvoor je dan moet afremmen of stoppen en terug herbeginnen met lopen,... Da's nogal belastend geweest voor mijn linkerknie.... Wellicht de patella-pees.

Geen nood, na een aantal dagen op de hometrainer geoefend te hebben, wat gezwommen en gedoken ondertussen om die knie te besparen, is het allemaal al wat beter geworden.  Alles komt weer in orde! Ik heb mezelf een maand rust opgelegd.  Velen geloven dit niet, maar ik ga proberen om een maand niet te lopen om terug te herstellen.

Groetjes!

13:06 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |