18-09-07

IPSO Leie Marathon!

Hallo!

Zondag 16 sept werd voor de aller-eerste keer de IPSO Leie Marathon (= van Deinze naar Wevelgem) georganiseerd. 

Na een vermoeiend weekend met vrij weinig slaap (na het trouwfeest van een neef) ben ik vroeg (06u50) uit bed gekropen om mij tijdig klaar te maken om richting Wevelgem te vertrekken.

Voor de start werd een minuut stilte gehouden ter ere van de Duatleet BENNY VANSTEELANT, die op jonge leeftijd onverwachts overleden is. 

Bij het ophalen van mijn startnummer kwam ik enkele bekenden tegen waarmee ik reeds eerder een marathon gelopen heb: Vincent en Jan!

Vermits ik bij de Guldensporenmarathon té snel gestart was omdat ik Vincent volgde, besloot ik om Jan te laten hazen voor mij.

Op zo'n 15km vroeg hij mij echter naar mijn hartslag (die op dat moment zo'n 188-192 was en die van hem lag op zo'n 160) en gaf mij het advies om hem niet meer te volgen omwille van die hoge hartslag.... Jammer dus... Hij kwam aan op 03u35 en ik op 03u58min15sec!

Uiteindelijk was dit toch mijn 3de beste prestatie tot op heden en mag best wel fier zijn op het eindresultaat als 15de vrouw (van de 36 aangekomen vrouwen).

Bij de prijsuitreiking werd zelfs tot mijn grote verbazing mijn naam afgeroepen omdat ik de derde vrouw in mijn leeftijdscategorie (<35 jaar senioren vrouwen) geworden was! WOW! De eerste keer dat ik op het podium mocht staan! Da's écht wel TOF!

Na de marathon had ik wat last van mijn knie, maar vandaag is alles weer picco bello in orde.  Vanavond ga ik misschien wat zwemmen, morgen ga ik naar mijn (wekelijkse) duikles in het stedelijke zwembad en donderdag kan ik mijn trainingen hervatten. 

Nu ben ik klaar voor BERLIJN, hoor!

Sportieve groetjes (van een tevreden loop-ster in wording)!

11:46 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |