30-08-07

Longford Marathon

Tja, eerst een dodentocht lopen en twee weekjes later een marathon.... Het eist stilaan zijn tol wellicht....

Ach, er werd gezegd dat dit een vlakke marathon was.  Dit bleek héééélemaaaaal NIET het geval te zijn (beslist niet voor een Belgische :) ).

Enfin, ik heb hem gelukkig kunnen uitlopen - hoewel ik naar het einde vaak de drang voelde om verder naar de finish te wandelen omdat het zó zwaar was! Het ging alsmaar bergop en eigenlijk was dit een saaie marathon waar je moederziel alleen liep op een verlaten baan (met af en toe een stukje langs een drukke autobaan die niet afgesloten was voor verkeer).  We kregen drank, maar uit bekertjes en dat was niet erg handig om te drinken.... Onderweg hebben wij ook niets gekregen om te knabbelen.... 

Er waren praktisch geen supporters, maar gelukkig kon je die op de laatste 200m zien en horen! Het weer was SUPER en wij hebben geen druppeltje regen gehad! Toch ben ik blij dat ik deze een keertje gelopen heb! Nu weet ik tenminste dat ik deze liever niet meer opnieuw doe.

In ons hotel (= Viewmount hotel) verbleef de kampioen van het aantal gelopen marathons : Dhr. Horst Preisler himself! Geweldig om deze man te mogen ontmoeten! Hij ziet er nog bijzonder gezond uit (voor een jonge 70er)! Hij had voor de Longford Marathon dit jaar reeds 60 marathons gelopen! Ongelofelijk!

Nu begin ik toch te twijfelen voor die marathon in Berlijn.... Hoe kan ik mijn tijd toch verbeteren!?!

15:13 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-08-07

DODENTOCHT 2007

Tja, een mens is soms tot meer in staat dan hijzelf wel denkt! Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen: de dodentocht lopen!

Enfin, het is mij gelukt! Vorig jaar heb ik hem gewandeld en dit jaar gelopen.  Ik denk dat dit mooi is geweest.  Geen dodentocht meer, hoor! Da's toch écht ver: 100km!

Al wandelend had ik er 22u19min voor nodig vorig jaar en dit jaar duurde het 13u13min eer ik de finish (nog steeds lopend) bereikte!

Vanaf +/-50km kwam ik Kurt tegen die een goed tempo aanhield en samen hebben wij (al babbelend) de finish bereikt! Echt tof! Dat werkt motiverend! Er waren dit jaar 9.000 deelnemers en daar zaten wij dan tussen, zeg! Onvoorstelbaar!

Kurt, bedankt voor de aanmoedigingen en de babbel onderweg!

Tot op de volgende loopwedstrijd, hé!

11:51 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

09-08-07

WEBLOGLOPERS

Het doet mij heel veel plezier om die berichtjes van jullie op mijn site te mogen lezen! Bedankt, hoor! Dat doet deugd!

Op de site van de webloglopers is er ondertussen ook al een link naar mijn website gemaakt.  Knap gedaan, zeg!

http://webloglopers.skynetblogs.be/

Hartelijk bedankt!

Ik wens iedereen veel succes met het trainen,....!

Sportieve groetjes,

Marleen

15:52 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-08-07

Voorbereiding NEW YORK MARATHON!

Ondertussen heb ik nog steeds geen schriftelijke bevestiging gekregen, maar telefonisch zou alles al geregeld zijn om volgend jaar op 02 november 2008 de beroemde New York City Marathon te lopen!

Wij kijken er alvast naar uit! Mijn vrienden vonden eveneens dat het beter was om het een jaartje uit te stellen.  Dat zal dus GEWELDIG worden!

Graag zouden wij dit ten voordele van de 'Belgische Vereniging in de Strijd tegen Mucoviscidose' willen lopen.  Dit is nog steeds één van de meest voorkomende, ongeneeslijke erfelijke ziekten waarbij de luchtwegen en de spijsvertering aangetast worden.  In sommige gevallen kan er een longtransplantatie gebeuren, maar hiervoor zijn er echter enorm lange wachtlijsten.... Neem gerust een kijkje op de website van de vereniging op www.muco.be

Ik moet echter nog een beetje puzzelen om te zien hoe het werkt om zo'n mooie knop naar de "Sponsor-mij" pagina te maken.  Dat zal nog wel in orde komen! 

Hopelijk kunnen we nog andere lopers warm maken om mee voor deze vereniging te lopen!

12:59 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |