30-08-07

Longford Marathon

Tja, eerst een dodentocht lopen en twee weekjes later een marathon.... Het eist stilaan zijn tol wellicht....

Ach, er werd gezegd dat dit een vlakke marathon was.  Dit bleek héééélemaaaaal NIET het geval te zijn (beslist niet voor een Belgische :) ).

Enfin, ik heb hem gelukkig kunnen uitlopen - hoewel ik naar het einde vaak de drang voelde om verder naar de finish te wandelen omdat het zó zwaar was! Het ging alsmaar bergop en eigenlijk was dit een saaie marathon waar je moederziel alleen liep op een verlaten baan (met af en toe een stukje langs een drukke autobaan die niet afgesloten was voor verkeer).  We kregen drank, maar uit bekertjes en dat was niet erg handig om te drinken.... Onderweg hebben wij ook niets gekregen om te knabbelen.... 

Er waren praktisch geen supporters, maar gelukkig kon je die op de laatste 200m zien en horen! Het weer was SUPER en wij hebben geen druppeltje regen gehad! Toch ben ik blij dat ik deze een keertje gelopen heb! Nu weet ik tenminste dat ik deze liever niet meer opnieuw doe.

In ons hotel (= Viewmount hotel) verbleef de kampioen van het aantal gelopen marathons : Dhr. Horst Preisler himself! Geweldig om deze man te mogen ontmoeten! Hij ziet er nog bijzonder gezond uit (voor een jonge 70er)! Hij had voor de Longford Marathon dit jaar reeds 60 marathons gelopen! Ongelofelijk!

Nu begin ik toch te twijfelen voor die marathon in Berlijn.... Hoe kan ik mijn tijd toch verbeteren!?!

15:13 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.