07-08-07

Voorbereiding NEW YORK MARATHON!

Ondertussen heb ik nog steeds geen schriftelijke bevestiging gekregen, maar telefonisch zou alles al geregeld zijn om volgend jaar op 02 november 2008 de beroemde New York City Marathon te lopen!

Wij kijken er alvast naar uit! Mijn vrienden vonden eveneens dat het beter was om het een jaartje uit te stellen.  Dat zal dus GEWELDIG worden!

Graag zouden wij dit ten voordele van de 'Belgische Vereniging in de Strijd tegen Mucoviscidose' willen lopen.  Dit is nog steeds één van de meest voorkomende, ongeneeslijke erfelijke ziekten waarbij de luchtwegen en de spijsvertering aangetast worden.  In sommige gevallen kan er een longtransplantatie gebeuren, maar hiervoor zijn er echter enorm lange wachtlijsten.... Neem gerust een kijkje op de website van de vereniging op www.muco.be

Ik moet echter nog een beetje puzzelen om te zien hoe het werkt om zo'n mooie knop naar de "Sponsor-mij" pagina te maken.  Dat zal nog wel in orde komen! 

Hopelijk kunnen we nog andere lopers warm maken om mee voor deze vereniging te lopen!

12:59 Gepost door Footsie in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tof initiatief. amai, al tien marathons gelopen. Je bent duidelijk al niet meer aan je proefstuk toe! Oh ja, welkom in Blogland!

Gepost door: Kurt | 07-08-07

De commentaren zijn gesloten.